FIXbrigade Amersfoort

FIXbrigade Amersfoort

FIXbrigade Amersfoort maakt jouw huis energiezuiniger

De FIXbrigade adviseert én voert maatregelen uit. We zorgen voor kleine isolatiemaatregelen bij jou thuis, zoals kitten, tochtstrippen, radiatorfolie, een brievenbusborstel en ledlampen.

En dat doen we helemaal gratis voor mensen met een te hoge energierekening die de hulp goed kunnen gebruiken.

Wat is de FIXbrigade?  

De FIXbrigade is een succesvol landelijk initiatief waarbij een FIX-team bewoners thuis bezoekt om diverse kleine energiebesparende maatregelen uit te voeren en advies te geven over energiebesparing. Voor mensen met een laag inkomen zijn zowel de materialen als de uitvoering van deze maatregelen volledig gratis. Daarnaast biedt de FIXbrigade een leer-werk traject met kans op doorstromen naar betaald werk.  

Een collectief van wijkbewoners en energieklussers in Amersfoort nam het initiatief voor een FIXbrigade.

De bakfiets hebben we in ontvangst genomen, we kunnen bijna van start! 

Wil je ook (als vrijwilliger) mensen helpen om energie en dus geld te besparen? Kom eens koffiedrinken en kennismaken in de Witte Vlinder met ons FIX-team.

Wil je ons team komen versterken, kijk dan eens bij de vacatures!

Samen fixen we een lagere energierekening

Onze Fixers doen energie klussen en brengen energiebesparende maatregelen aan bij u thuis. Denk hierbij aan radiatorfolie aanbrengen, een kier dichten of oude lampen vervangen met ledverlichting. Na uw aanmelding wordt er een intakegesprek gepland om de mogelijkheden te bekijken en samen met u te bepalen welke materialen nodig zijn.

Voor meer informatie en het aanmelden voor onze FIXbrigade kunt u ons een email sturen of het aanvraagformulier invullen. We nemen dan binnen twee weken contact met u op. 

Scroll to Top