FIXbrigade Amersfoort

FIXbrigade foto s op een rij

FIXbrigade Amersfoort maakt jouw huis energiezuiniger

De FIXbrigade adviseert én voert maatregelen uit. We zorgen voor kleine isolatiemaatregelen bij jou thuis, zoals kitten, tochtstrippen, radiatorfolie, een brievenbusborstel en ledlampen.

En dat doen we helemaal gratis voor mensen met een te hoge energierekening die de hulp goed kunnen gebruiken.

Wat is de FIXbrigade?  

De FIXbrigade is een succesvol landelijk initiatief waarbij een FIX-team bewoners thuis bezoekt om diverse kleine energiebesparende maatregelen uit te voeren en advies te geven over energiebesparing. Voor mensen met een laag inkomen zijn zowel de materialen als de uitvoering van deze maatregelen volledig gratis. Daarnaast biedt de FIXbrigade een leer-werk traject met kans op doorstromen naar betaald werk.  

Een collectief van wijkbewoners en energieklussers in Amersfoort nam het initiatief voor een FIXbrigade.

FIXbrigade Amersfoort is ook een leerwerktraject waarbij leerlingen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid voor een baan in de technieksector en energietransitie. Ben je geïnteresseerd in het leerwerktraject of in een andere vacature bij de FIXbrigade Amersfoort? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens: 

Heb je de bakfiets al gezien bij jou in de straat? We vervoeren onze fixmaterialen milieuvriendelijk! 

Wil je ook (als vrijwilliger) mensen helpen om energie en dus geld te besparen? Kom eens koffiedrinken en kennismaken in de Witte Vlinder met ons FIX-team.

FIXbrigade Amersfoort

Wil je ons team komen versterken, kijk dan eens bij de vacatures!

Samen fixen we een lagere energierekening

Onze Fixers doen energie klussen en brengen energiebesparende maatregelen aan bij u thuis. Denk hierbij aan radiatorfolie aanbrengen, een kier dichten of oude lampen vervangen met ledverlichting. Na uw aanmelding wordt er een intakegesprek gepland om de mogelijkheden te bekijken en samen met u te bepalen welke materialen nodig zijn.

Voor meer informatie en het aanmelden voor onze FIXbrigade kunt u ons een email sturen of het aanvraagformulier invullen. We nemen dan binnen twee weken contact met u op. 

Met dank aan

Gemeente Amersfoort logo
rabobank logo
portaal_logo
logo de Alliantie
St KO logo
FIXbrigade Nederland logo
Scroll to Top